Vahukoore stabilisaator Master Fond mascarpone 200g
Vahukoore stabilisaator Master Fond mascarpone 200g
Külmutuskindel vahukoorestabilisaator mascarpone maitseline.
Põhiretsept: 200g segu , 250g vedeliku (20-25°C), 1000g suhkruta vahukoort.
Vahusta koor ilma suhkruta. Segada kuivsegu vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.
Täiendav info
Koostisosad: suhkur, tuhksuhkur, mascarponepulber (koor, lõssipulber), happesuseregulaator sidrunihape E330, laktoos, želatiin, modifitseeritud tärklis E1414, lõhna- ja maitseaine, munakollasepulber, punane palmiõli, toiduvärv E160a, sool.
Toitumisalane teave 100g kohta: energiat 1863kJ/445kcal, rasva 10,3g; millest küllastunud rasvhappeid 0,8g; süsivesikuid77,6g; sealhulgas suhkrut 70,7g; kiudaineid 0,1g; valk 9,5g; soola 0,15g.
Säilitamine: Hoida suletuna, kuni 20°C, kuivas.
Parim enne: vt pakendilt.
Toodetud EL-s. Pakendaja: Marmarenta OÜ, Pärnu Sarve 1a.