Piimašokolaadi kuvetüür Callebaut 33,6%, 250g
Piimašokolaadi kuvetüür Callebaut 33,6%, 250g
Callebaut piimašokolaadi kuvertüür nööpidena. Tasakaalustatud piima-, kakao- ja karamellimaitsega. Sobib glasuurimiseks, vormides kasutamiseks, kaunistuste valmistamiseks, kreemidesse. Kakaosisaldus vähemalt 33,6%, rasvasisaldus 36,2%.
Täiendav info
Kasutamine: Piimashokolaadi nööbid sobivad sulatamiseks nii veevannil kui ka mikrolaineahjus. Mikrolaineahjus on maksimum jõud 800W. Jaga kausis pakisisu ühtlaselt laiali ning eemalda mikrolaine ahjust iga 15-20 sekundi järel mikrolaineahjust ja segage korralikult kuni ühtlase massi saamiseni.
Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, kakaomass, emulgaator E322, maitse- ja lõhnaaine looduslik vanill. Võib sisaldada vähesel määral piimavalku.
Säilitada kuivas ja õhukindlalt suletuna. Parim säilitamistemperatuur 12...18°C.
Tootja: Barry Callebaut Belgium N.V.
Parim enne: vt pakendilt.